Veilig-werken-op-hoogte-dak-Ri&E-risico-inventarisatie-en-evaluatie-dakplattegrond-Vlindar

Over Vlindar

De ingenieurs- en advieskant van veilig werken op hoogte is zeer specialistisch, door de combinatie van het toepassen van de ARBO- en Europese wetgeving, de constructieve beoordeling op geschiktheid van veiligheidsvoorzieningen en het doorvoeren van de (nieuwe) veiligheidsnorm binnen de organisatie.

Bij Vlindar werken betrokken professionals die al jarenlang werkzaam zijn in het gebied veilig werken op hoogte. Specialisten die niets liever willen dan dat mensen veilig hun werk kunnen doen, zonder risico te lopen op ongevallen. Deze specialisten kennen de markt van veilig werken op hoogte als geen ander. Van fabrikanten van valveiligheid, installateurs, producten tot de jurisprudentie en de wet- en regelgeving. Doordat Vlindar u vanuit risicobeheersing en wetgeving adviseert krijgt u productonafhankelijk en betrouwbaar advies.

De consultants van Vlindar brengen de verschillende ketens in de markt samen en helpen bedrijven bij het vinden van passende en werkbare oplossingen.

Volg het laatste nieuws over Vlindar ook op LinkedIn:
Erkend Leerbedrijf Vlindar

Vlindar is Erkend Leerbedrijf. Wij zien het als belangrijke taak mensen hun talenten te laten ontdekken en deze aanstaande professionals een goede standaard mee te geven. Dit sluit aan op onze visie het vak ‘Veilig werk op hoogte’ te ontwikkelen en de norm hiervoor blijvend neer te zetten.

Vlindar is Commissielid van de NEN werkgroep Valbescherming. Als lid zetten wij onze specialistische kennis in voor de totstandkoming en ontwikkeling van normen, met als doel innovatie en kwaliteitsborging op het gebied van veilig werken.

Wij zijn Vlindar. The Safety Engineers.

Vlindar-Elko-Petten-Safety-EngineerElko Petten
Directeur, engineer
06 12 70 39 92


Contact

Jonathan Kock-VlindarJonathan Kock
Safety engineer
085 303 13 41


Contact

Hulusi Yilmaz-VlindarHulusi Yilmaz
Safety engineer
085 303 13 41


Contact

Monika HalfwerkMonika Halfwerk
Safety engineer
085 303 13 41


Contact

Sergei Kraijer-VlindarSergei Kraijer
Safety engineer
085 303 13 41


Contact

Dennis de Croon - VlindarDennis de Croon
Inspecteur, trainer
085 303 13 41


Contact

Vlindar heeft een duidelijke missie: werken op hoogte veiliger maken voor iedereen, met iedereen. Dit doen wij door onze expertise, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in te zetten. We bieden innovatieve oplossingen voor veilig werken op hoogte. Daarmee brengen wij aantoonbare verbeteringen en voortgang teweeg. Aarzel dus niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag.